1 Ocak 2008 Salı

RADYO AÇIK TA ARICILIK SOHBETİ

03 OCAK 2008 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 14:00 İLA 14:30 SAATLERİ ARASINDA RADYO AÇIKTA ARICILIK ÜZERİNE VAHİM BİR KONUYA DEĞİNDİK..BENİMDE KATILMIŞ OLDUĞUM PROGRAMI DİNLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM..ZAMAN YETMEDİ AMA PROGRAM FORMATINIDA AŞAMADIK..2000 YILINDA ÇAMLIHEMŞİNLİ BİR ARICIMIZIN İTALYA DA KARAKOVAN BALI İLE NASIL ULUSLARARASI BİR ÖDÜL ALDIĞINI ÖĞRENMİŞ OLACAKSINIZ..
açık radyo internet üzerinden dinlenebilmektedir.
www.acikradyo.com.tr

KIRKLARELİ'NDE AVRUPA BİRLİĞİ'NDEN ORGANİK BAL ÜRETİMİ EĞİTİMİNE DESTEK

Arıcılık Sektörünün gelişimi ve sağlıklı üretimin gerçekleşmesi için yapılan eğitim destekleri çok önem taşımaktadır. Avrupa Birliği Kırklarelinde organik bal üretimi eğitimine destek sağlamış durumda. proje fiilen başlamış durumda..bu projenin eğitim koordinatörlüğü tarafımdan gerçekleştirilecektir. bu kaynağın arıcılığımız için hayırlı olmasını temenni ederim..
proje 1 yıl olmakla bile sürdürülebilirliliği olan bir proje.. bu projedeki çalışmaların çok iyi bir model olacağını düşünmekteyim..eğitimlerimiz 20 kişilik gruplar halinde 1 ay teorik 6 ay pratik eğitimden ibarettir. pratik eğitim için katılımcılara 4 der adet arılı koloni, arıcılık malzeme ve kitaplarından oluşan bir set verilecektir..bunların ilk yıl organik bal sertifikasına başvurma aşamasına gelinmesi sağlanacaktır.
hayırlı uğurlu olsun